test

AKCIJA U ZATONU, POMOGLI I GRAĐANI Uhićene tri osobe, bježali od policije koja ih je hvatala zbog krađe plovila (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik. N.N.
U Zatonu je danas trajala policijska akcija u kojoj su, kako doznajemo, uhićene tri mlađe osobe zbog slučaja otuđenja plovila. 

Kako neslužbeno doznajemo, uhićene su dvije muške i jedna ženska osoba koje su se dale u bijeg, no ubrzo su uhićene, a u Zatonu je danas bilo više djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske kao i njihov brod Željko Raguž.

Doznajemo i kako je krađa plovila s područja Rožata prijavljena sinoć, a kako su u razrješavanju ovog slučaja veliku ulogu odigrali građani koji su uočili otuđeno plovilo i sve prijavili policiji. 

O ovom su događaju naknadno poslali priopćenje iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

"Nakon što je Policijska postaja Dubrovnik sinoć oko 23,15 sati zaprimila prijavu 60-godišnjaka koji je prijavio krađu plovila usidrenog u Rijeci dubrovačkoj, poduzeto je kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo uhićenjem tri osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem.

Radi se o dvije muške i jednoj ženskoj osobi koji su tijekom današnjeg dana uhićeni na području Zatona u blizini Dubrovnika.

Sve uhićene osobe su u prostorijama policije i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Otuđeno plovilo je također pronađeno i vraćeno je vlasniku.

Ovim putem želimo zahvaliti brojnim građanima koji su svojim informacijama pomogli u pronalasku spomenutih osoba," stoji u priopćenju policije. 

Popularni Članci