Goran Milić i Dragana Žitković kandidati za zamjenike Niku Šalji

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački SDP-ovci danas su definirali kandidate za zamjenike gradonačelnika i članove na listama za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu. Na lokalne izbore u Gradu Dubrovniku SDP izlazi u koaliciji s HSU-om. Nositeljica liste je predsjednica Gradskog odbora SDP-a i predsjednica Gradskog vijeća u prošlom mandatu, Olga Muratti. Na listi je slijedi aktualna zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić, dok će na trećem mjestu biti kandidat HSU-a.

 

Kandidati za zamjenike  gradonačelničkom kandidatu Niku Šalju su Goran Milić i Dragana Žitković. Na listi koalicije naći će se još i  Božidar Memed, Mujica Zijadić te  Jure Dumančić na šestom mjestu.  Između ostalih, na listi će se još naći  članovi stranke Irena Labaš, Novak Bukvić , Mario Marčinko, Igor Jurišić, Karlo Deković, Jele Vukotić, Mira Skansi, Radmila Šutalo, Davor Mrša, Maro Puhjera, Jadranko Barać, Marija Milić, Goran Milić i Dragana Žitković. Tri mjesta na listi pripast će kandidatima HSU- a, a jedno  pripadniku Vijeća Bošnjaka.

Na listi  za Gradsko vijeće ovaj put nema vijećnika iz prošlog mandata, koji su napustili svoju funkciju u Gradskom vijeću zbog neslaganja u koaliciji. Tako na listi nema mjesta za  Mladena Gojuna, Joška Mikulića i Anu Miličić Kordić.

Na današnjem sastanku GO  dubrovačkog SDP-a raspravljao je i o kandidatima za Županijsku listu koalicije SDP-HSS-HNS, koju  nosi Oleg Valjalo, a na njoj će se naći još i  Niko Šalja, Kristina Čurćija, Tomo Brnas, Branko Negodić i Nikša Klečak.

 

Popularni Članci