Dubrovniku nominacija za najbolju cruise destinaciju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Dubrovnik kao odredište brodova na kružnm putovanjima već je u veljači ove godine nagrađen nagradom 'Excellence Cruise Award' koju dodjeljuje španjolski 'Cruises News'i najveća asocijacija  za kružna putovanja CLIA, a naš grad bio je proglašen  najboljom lukom/destinacijom Mediterana za 2013. Godinu. Ovih dana u naš grad pristiže još jedno priznanje. 

Riječ je o nominaciji u kategoriji najbolje destinacije za Cruise Awards 2014. koju svake godine organizira  u Cruise International. Dubrovnik, odabran između 13 tisuća nominiranih, nalazi se u prestižnom društvu 25 poznatih svjetskih odredišta za kružna putovanja.

Cruise International je publikacija/magazin posvećen krstarenjima, s osvrtom na odredišta, prepun recenzija i savjeta prilikom planiranja putovanja i  2013. godine zavrijedio je srebrnu medalju u kategoriji najboljeg časopisa za putovanja po izboru Brithis Travel Awards.

Dobivanje nagrade i prestižnog priznanja je od velikog značaja s obzirom da pobjednike biraju ljudi diljem svijeta te su rezultati realna ocjena kvalitete pojedine destinacije.Glasovanje je počelo početkom svibnja 2014 , a završava 20. kolovoza 2014.

Predlažemo da i Vi date svoj glas Dubrovniku, a glasati možete posjetom linku.

 Glasovanjem također dobivate mogućnost osvajanja nagradnog putovanja za dvoje u Puerto Rico. Više informacija ovdje

Podsjetimo ovogodišnja sezona brodova na kružnim putovanjima započela  je krajem ožujka, a Dubrovnik je luka koju svakog dana dotiču  brodovi svih najvažnijih svjetskih cruise kompanija i brojni posjetitelji kojih bi u 2014. godini trebalo biti oko 860 tisuća.

Popularni Članci