'

OVO JE AUSTRALKA KOJA JE PALA SA ZIDA NA PILAMA Obitelj pokrenula kampanju kako bi je mogli prebaciti u Australiju

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ella Cutler, 25-godišnja policajka iz australske savezne države Zapadne Australije, zadobila je ozljede opasne po život nakon što je 26. kolovoza pala sa zida između restorana Nautika i Dubravka, piše The West Australian. 

Australka je pretrpjela višestruke prijelome lubanje, kralježnice, nekoliko udova te 12 rebara, a trenutno se nalazi u induciranoj komi u Općoj bolnici Dubrovnik. S njom je tada bio 34-godišnji muškarac koji je također pao i zadobio teške ozljede. Oboje su bili pod utjecajem alkohola; on je imao preko 2 promila u krvi, a policajka 3. 

Nesretna je djevojka imala putno osiguranje, međutim njezina joj je osiguravajuća kuća RAC WA odbila zahtjev za naknadu štete pa njena obitelj sada pokušava prikupiti dovoljno sredstava kako bi je vratili u Australiju. 

Njen brat Joshua u ponedjeljak je pokrenuo humanitarnu kampanju na platformi GoFundMe. Naveo je kako će njeno liječenje koštati 100 tisuća australskih dolara, a proces prebacivanja do Australije mogao bi koštati i više od 400 tisuća australskih dolara. Kako je naveo, njen oporavak će trajati mjesecima i bit će joj potrebno više operacija. 

"Možemo samo zamisliti koliko bi se bojala kad bi znala kakve je ozljede pretrpjela. Ne možemo vam opisati koliko se bojimo i koliko važno da se ona vrati doma", dodao je njen brat dodavši kako na svijetu nema dovoljno ljudi poput njegove sestre, koju je opisao kao brižnu, i kako nam je ona potrebna. 

Joshua Cutler je zahvalio liječnicima i osoblju Opće bolnice Dubrovnik. 

Humanitarnju kampanju možete podržati OVDJE.

Popularni Članci