'SAMO JE PITANJE KAD ĆE NETKO IZGUBITI GLAVU!' Zbog imanja misterioznog Mađara, ulica u Trstenome opasna po život (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nekoliko stanovnika Trstenoga požalilo se Dubrovačkom dnevniku na problem koji sad već traje dulje vrijeme, a odnosi se na slijevanje vode s jednog trstenskog imanja na ulicu zbog čega je onemogućen prolazak spomenutim područjem. 

Poslali su nam i videozapis na kojem se jasno vidi kako je prolaz tom ulicom onemogućen. Osim, možda, u gumenim čizmama. Sve to predstavlja potencijalnu opasnost od pada po stanovnike koji se kreću tim područjem, a posebno po one starije za koje može biti fatalno. 

"Zbog stalnog slijevanja vode put je postao toliko sklizak pa je samo pitanje kad će netko izgubiti glavu," kažu mještani. S kišom problem ne prestaje jer se i nakon smirivanja vremena voda na ulicu slijeva još danima. 

Na pitanje tko je vlasnik zdanja, uglavnom se odgovara kako se radi o 'nekom Mađaru'. Tajanstvenoj osobi, kažu oni, koja ne dolazi u Trsteno. Tragom ovih informacija doznali smo kako je vlasnik izvjesni Tibor Jakobovics čija je tvrtka Horizont d.o.o. koja se bavi inženjerstvom upisana na adresu spomenute kuće. 

Do slijevanja vode na ulicu dolazi naprosto jer je imanje zapušteno. Unutar njega se nalaze potoci i kanali koji su začepljeni pa se voda iz njih izlijeva što stvara probleme.

No, nije ovo prvi put kako mještani imaju problema zbog navedenog imanja. Kako nam kažu, prije nekoliko godina su međe s tog imanja prijetile padanjem te tako predstavljale problem po sigurnost. Potvrdio nam je to i predsjednik Mjesnog odbora Trsteno Antun Bošković. Taj je problem prijavljen Komunalnom redarstvu te je saniran, zidovi izvanka su uređeni. No, ostala je zapuštena parcela s koje se slijeva voda što je, kako nam je potvrdio Bošković, sada također prijavljeno Komunalnom redarstvu. 

Popularni Članci