test

'Tata je tata' i ekipa Škerac udružili se za plemenite ciljeve: 'Poklon bon će ići u prave ruke!' (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , A.Č., Lucija Komaić
U organizaciji Udruge 'Tata je tata' održan je tratamenat u Esperanza Bar u Uvali Lapad te primopredaja poklon bona od 15 tisuća kuna kojega im je uručila dubrovačka ekipa 'Škerac' koja je nastupila u RTL-ovom showu 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'.

Pobjednica showa Ivana Bačić i njezina Škerac ekipa Karloti i Zoran osvojeni iznos povjerili su Tatama za humanitarne svrhe.

Matko Saltarić iz udruge Tata je tata pojasnio je kako su oni 'ekipa koja je krenula gerilski sa srcem za djecu u gradu'.

- Svi smo tate i sve što radimo, radimo sa srcem i hvala svima za potporu što nam je bio vjetar u leđa. Prošli smo jako puno mjesta, nažalost iz dana u dan ima sve više potrebitih ljudi. Ne volimo iskakati iz paštete, ali ponekad se treba zahvaliti ljudima koji nam pomažu i bez njihovih donacija ne bi bilo ovako jaka grupa - pojasnio je Saltarić kojemu je bon od 15 tisuća kuna uručila Ivana Bačić.

Ona je naznačila kako se ideja o donaciji dogodila kada su je proglasili pobjednicom showa.

- Prvo smo mislili bon podijeliti na tri dijela, ali kad sam izašla na pozornicu shvatila sam kako smo svi skućeni, a Božić je i tako je ideja došla sama od sebe pa sam rekla kako bih voljela to proslijediti u humanitarne svrhe što su podržali Karloti i Zoran. Sigurna sam da bon predajem u sigurne ruke i da će Tate znati kome je to potrebno, jer njihova udruga radi jako puno humanitarnih akcija - kazala je Ivana Bačić.

Ivica Hajdić iz udruge naznačio je kako je ova donacija 'kruna njihovog rada'.

- Zahvalni smo cijeloj ekipi jer su nas oduševili i iznenadili. Hvala i medijima koji su nas podržali u brojnim akcijama od Dubrovnika pa sve do Banovine. Bez potpore ljudi iz grada, obrtnika i ostalih ne bi ništa uspjeli. Čestitamo i 21 tisuću puna rođendan Doris Bender, koja ga je prekjučer proslavila, jer je upravo toliko novaca skupljeno je za nju - poručio je Ivica Hajdić.

Andrija Bratičević zahvalio se svima koji podržavaju njihov rad i izdvajaju financijska sredstva za humanitarne svrhe.

- Hvala svima što su prepoznali naš rad i što nas 'guraju'. Sve dok je tako mi ćemo dati sve od sebe da budemo što bolji te da iz tjedna u tjedan pomažemo ljudima kojima je to potrebno, a ne bi vjerovali koliko ima takvih u gradu - poručio je Bratičević.

Bon od Prime koji su danas dobili planiraju podijeliti na više obitelji.

- Gledat ćemo da to podijelimo na obitelji kojima je jako potrebno, imamo nekoliko njih u opticaju. Možemo garantirati da će svaka pomoć ići u prave ruke - najavio je Ivica Hajdić.

Na tratamenat u Esperanza Baru došle su ekipe iz Šibenika i Rijeke koji su sudjelovali u kulinarskoj emisiji te su svi skupa proslavili ovo humanitarno okupljanje.

A.Čakić

Popularni Članci