test

TRAŽE ZIDARA Legaz pokazao kako izgleda staza do Elite, Divlja liga vaterpolo je želi urediti

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Divlja liga vaterpolo
Koncem kolovoza građani su uz Igora Legaza otpilali dio zida koji je priječio siguran prolaz do Uvalice Gustjernica, odnosno kupališta ispod Vile Elite. Danas je na tom dijelu uređena i staza. 

Na tom mjestu u ne tako davnoj prošlosti su se nalazili skalini koji su vodili do kupališta. 

Iz Udruge Divlja liga vaterpolo traže zidara koji će dovršiti radove na uređenju pješačke staze.

"Skoro tri mjeseca su prošla od kada su građani počeli izvoditi radove na obnovi starog lapadskog, obalnog javnog i komunalnog puta. Prolaze tako dani, tjedni i mjeseci, ali vraća se film od onog legendarnog dana kao da je jučer bilo. Ja sam samo došao vidjeti u kakvom je stanju put od Vile Elite danas. Rekli su mi da je put jako dobro, 'ugrubo' rađen i da su se radovi nastavili", kazao je u videu Igor Legaz i pokazao kako izgleda pješačka staza danas.

"Svi jednostavno prolaze, a još treba malo doraditi i uglavnom to je to", rekao je i pojasnio kako treba napraviti podeste.

"Sve ono bitno je završeno, a građani mi kažu da su jako zadovoljni. Ja nisam, tu ima još za doraditi, ovo treba biti jedno od najljepših skala u Dalmaciji. Ovo je ekskluzivno mjesto i nisam uopće zadovoljan. Jest da svi mogu prolaziti, ali ja nisam zadovoljan jer ima tu raditi", rekao je.

"Ovo je bitak Lapada, bez ovoga Lapad nije Lapad. Masovno ovdje ljudi prolaze i uživaju. Ovo je put naše mladosti i naših života", kazao je Legaz kako će biti kako "građani neposredno žele, koji će to i učiniti".

Iz Udruge Divlja liga vaterpolo pozvali su zidare da im se jave na email: divlja.liga@gmail.com.

Popularni Članci