test

"VRATIMO ELLU KUĆI" Dirljivi video kolega za policajku koja je u Dubrovniku pala sa zida

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: GoFundMe
Policajka Ella Cutler iz Australije koja je prije nekoliko tjedana pala sa zida na Pilama te zadobila ozljede opasne po život, prije tri dana je probuđena iz inducirane kome, a njena obitelj radi sve kako bi je vratila kući. 

Prije šest dana, njen brat Joshua pokrenuo je GoFundMe kampanju, navodeći da je cilj 500 tisuća australskih dolara, 100 tisuća za liječenje, a čak 400 tisuća za prebacivanje natrag u Australiju. Cilj je dosegnut i trenutno je prikupljeno čak 507, 096 australskih dolara od preko 6500 tisuća donatora.

"Svjesni smo da je naša kampanja za sakupljanje sredstava dosegla cilj i ne možemo se dovoljno zahvaliti svima koji su je podržali. Morate znati da vaša ljubav i dobrota već pomaže povratku Elle kući. Rečeno nam je da se više kampanja odigrava tijekom vikenda i organizatori su nas zamolili da ostavimo otvorenu stranicu dok ne dobiju priliku donirati. Nemojte misliti da donacije preko cilja neće direktno pomoći Elli, jer hoće. Znajte da će svaki postotak preko iznosa koji je bio cilj od svake donacije biti uplaćen dalje kao znak zahvale. Na umu su nam neke dobrotvorne organizacije, ali nadamo se da će u ne tako dalekoj budućnosti Ella nominirati neke sama. Nije mogla reći ništa u cijeloj ovoj situaciji i nadamo se da će ovo biti način na koji će moći reći - hvala", napisao je Joshua na stranicama kampanje

A mladoj policajki podrška stiže sa svih strana, pa tako i od njenih kolega, koji su objavili video s pozivom na doniranje pod nazivom "Vratimo Ellu kući", koji prikazuje djevojku na radnom mjestu, ali nažalost i u bolničkom krevetu.

Podsjetimo, djevojka je pala preko visokog zida između restorana 'Nautika' i 'Dubravka', s 34-godišnjim muškarcem koji je zadobio teške tjelesne ozljede, ali nije bio životno ugrožen. Oboje su bili u alkoholiziranom stanju; on je imao preko 2 promila alkohola u krvi, a ona 3 promila. 

Popularni Članci