Pitali smo čitatelje podržavaju li molitelje u Zagrebu. Ovo su najzanimljiviji odgovori

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
Grupa muškaraca svake prve subote u mjesecu na Trbu bana Josipa Jelačića u Zagrebu moli za predbračnu čistoću, čednost u odijevanju i duhovni autoritet muškarca u obitelji. Na društvenim mrežama smo pitali čitatelje podržavaju li ih ili ne. U nastavku pročitajte najzanimljivije odgovore. 

- Sotona se jako boji krunice pa se uznemirila i pitanje podržavate li molitvu krunice - NARAVNO DA PODRŽAVAM. Neka ih Gospodin čuva i blagosivlje. 

- Ja mislim da za molitvu postoji Crkva, vlastiti dom. A ovo mi izgleda kao neka sekta. NE PODRŽAVAM! Naprotiv, ovo bi trebalo zabraniti. Doista mi nije jasno tko im je izdao dozvolu za okupljanje.

- Psiha u kurcu ili mole za dnevnicu.

- Ne...niti najmanje!

- 1.Moli se u Crkvi.

2.Ljudi pročitajte malo bolje za što se oni mole.

3.Cirkus očito ide dalje

- Marija voli krunicu.Svaka majka treba da je moli

- Da, prije ću podržati molitelje koji osim molitve nemaju drugih mehanizama za ostvarenje svojih molitvi. Za razliku od onih koji se zalažu za ubijanje nerođene djece i seks sa životinjama, a drže u rukama sve mehanizme kojima mogu to ugurati u zakone.

- Samo pogledajte one koji kleče, PAMETNOM DOSTA

- Molim vas molite se "unutar svoja četiri zida", ne "paradirajte" po trgovima gradova, "ne moraju naša djeca gledati vašu nakaradnost"... hvala.

Popularni Članci