UPOZNALI SU SE U DUBROVNIKU Ljubavna priča Nikoline Pišek i Vidoje Ristovića, posljednju objavu posvetio kćeri

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marko Lukunic/PIXSELL
Srpski povjesničar umjetnosti i suprug popularne hrvatske voditeljice Nikoline Ristović, Vidoje Ristović, preminuo je u noći između subote i nedjelje, oko ponoći.

Hitna je konstatirala da je mrtav, a Vidoje je "samo prestao disati", saznao je srpski Telegraf.

Nikolina i Vidoje vjenčali su se u rujnu 2013. godine u Monte Carlu, a 2. prosinca 2014. dobili su kćer Unu Sofiju. On iz prethodnog braka ima kćer Mateu, piše Net.hr

Obitelj Ristović živjela je i radila na relaciji Beograd-Zagreb. Vidoje i Nikolina su se upoznali u Dubrovniku, a potom su se ponovo sreli u Crnoj Gori.

Njihov sljedeći susret bio je u Beogradu, gdje su shvatili da među njima postoji neka "kemija". Svoju vezu otkrili su u rujnu 2012. godine kada su ih paparazzi "uhvatili" na jednom beogradskom splavu.

Vidoje je bio srpski povjesničar umjetnosti, a rođen je 25. srpnja 1978. godine u Beogradu. Osnovnu i srednju školu završio u Beogradu, a diplomirao je povijest umjetnosti.
Vidoje potječe iz bogate obitelji. Njegov otac Viktor Ristović, poznatiji pod nadimkom Miša Grof, desetljećima se bavi trgovinom umjetninama i antikvitetima.

Nju i dijete spasio je Vidoje koji je, pošto nije bio u Zagrebu, zvao njihove prijatelje kada mu se ona nije javljala na telefon.

Vidoje je bio veliki hedonist i ljubitelj umjetnosti, a na društvenim mrežama često je objavljivao snimke sa svojih putovanja na koje je vodio i obitelj.

Njegova posljednja objava na Instagramu bila je posvećena njegovoj kćeri Uni Sofiji s kojom je posjetio muzej umjetnosti u Madridu Thyssen-Bornemisza.

"Krv nije voda, znatiželjna tatina djevojčica. Uh samo kad izađosmo…", napisao je Vidoje par sati prije svoje smrti uz fotografiju Une Sofije kako se divi jednom umjetničkom djelu u muzeju.

Popularni Članci