I Batala je danas prava ljepotica

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Radovi na Batali koji su trajali gotovo pet mjeseci u potpunosti su gotovi. Osim novih nogostupa i dva sloja asfalta, ovim projektom riješile su se otpadne vode, ali i provela cijela kanalizacija, voda i struja.

Radovi su koštali oko osam milijuna kuna. Simpatično smo uredili ovaj stari orsan koji je bio zakrćen u travi i nitko ga nije vidio. Dubrovnik je toliko lijep i bogat da ga samo treba otkriti, urediti, staviti pločnik i u pločnik staviti rasvjetu. Grad tad postaje ljepotica, ne samo okružena zidinama i palačama već postaje prelijep u svakome kantunu ako ga znamo urediti,' rekao je Vlahušić večeras na Batli. 

 
'Lapad s Batalom i novom Lapadskom obalom koja će ići dogodine sa šetnjicom širokom 20 metara, s marinom za oko 1000 domaćih ljudi, bit će mjesto u kojemu će biti šteta ostati kući, jer puno ljepše će biti provoditi vrijeme vani s djecom ili starijim sugrađanima. Hvala svima koji nas prate, građanima koji imaju strpljenja i ljudima koji su po kiši radili 7, 8 mjeseci samo zato da Dubrovnik procvjeta u prekrasnu ljepoticu. Proljeće je stiglo u Dubrovnik i nadam se da će tako i ostati,' zaključio je Vlahušić. 
 
Kafić Amor koji se nalazi na sredini ulice Od Batale organizirao je ovom prilikom Noć Batale, uz promotivne cijene pića  i hamburgerE po cijeni od 10 kuna.

Popularni Članci