Karamarko izbacio Tuđmana iz HDZ-a jer je svojom smrću započeo detuđmanizaciju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Jutarnji
Zagreb – Hrvatska demokratska zajednica, ako već ni po čemu drugom, u povijest će ući kao stranka koja je iz stranačkih redova izbacila najviše bivših predsjednika stranke.

Prvo je bivšeg predsjednika HDZ-a Ivu Sanadera izbacila njegova nasljednica Jadranka Kosor, a sad će nju kao bivšu predsjednicu HDZ-a izbaciti njezin nasljednik Tomislav Karamarko. No Karamarko, u čistkama temeljit kao i uvijek, odlučio se obračunati s jedinim neizbačenim bivšim predsjednikom – dr. Franjom Tuđmanom.

Tuđmanu ne mogu kao predsjednik HDZ-a zaboraviti to što je umro i započeo detuđmanizaciju HDZ-a. Krimen detuđmanizacije pada i na Ivu Sanadera i Jadranku Kosor, ali ni na koga kao na Franju Tuđmana. Zato predlažem da se Franju Tuđmana na visokom sudu časti HDZ-a izbaci iz stranke zbog svega što je učinio stranci svojom nedopustivom smrću – objasnio je Tomislav Karamarko ispred sjedišta HDZ-a.
Hrvatskoj javnosti ostaje pitanje tko će biti čovjek koji će naslijediti Tomislava Karamarka jednog dana i onda ga kao bivšeg predsjednika izbaciti iz stranke.

NewsBar

Popularni Članci