CAFFE BAR AMOR DONOSI ODLIČNE VIJESTI! Evo što vas čeka u sklopu zimskog programa

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Lijepe vijesti stižu iz popularnog kafića Amor. Pronaći će se za svakoga ponešto. Pročitajte što se sve nudi i za vas tijekom duge zime.

Dragi naši sadašnji i budući gosti, ova ljetna sezona se približila kraju, dani su sve hladniji i kraći, a noći sve dulje. Za neke je došlo vrijeme odmora i opuštanja od naporne sezone, dok za studente obveze tek počinju. Kako god bilo svima nama je potrebno vrijeme za odmor i opuštanje od svakidašnjih obveza. U cilju da Vam izađemo u susret i mi smo se u caffe baru „Amor“ odlučili prilagoditi promjenama.

Za početak caffe bar „Amor“ je otvoren od 6:00 sati ujutro, gdje će Vam ljubazno osoblje u ugodnom ambijentu uslužiti vrhunsku Lavazza kavu ili čaj po Vašem izboru. Također u ponudi su i kroasani po cijeni od samo 5,00 kuna, a želja nam je učiniti caffe bar „Amor“ neizostavnim mjestom gdje pijete svoju prvu jutarnju kavu.

Među Vama sigurno ima i onih kojima rani jutarnji sati nisu baš omiljena tema, ali budite bez brige. Mislili smo na svakoga i pripremili bogat program u noćnim satima.

Kako je vrijeme studenata i predavanja počelo ČETVRTKOM će se u caffe baru AMOR organizirati STUDENTSKE ZABAVE gdje će se studenti zabavljati uz domaće i strane hitove po izboru DJ-a. Prvu STUDENTSKU ZABAVU za mix pultom zaljuljat će DJ TEO, a svaki Vas ČETVRTAK očekuje novi DJ. Isto tako, svjesni smo da studenti imaju nešto plići džep pa ćemo svakog ČETVRTKA imati POSEBNU PONUDU PIĆA po PROMOTIVNIM CIJENAMA.

Sigurno se pitate što je PETKOM i SUBOTOM. Svaki PETAK i SUBOTU očekuje Vas jedan od bandova  koji će svojim repertoarom ŽIVE GLAZBE ispuniti sva Vaša očekivanja.

Kako bi se u noćnom programu osjećali što ugodnije i sigurnije možete BESPLATNO REZERVIRATI STOL, jer su kapaciteti ograničeni. Stoga pronađite se u ovoj ponudi i dođite  u caffe bar AMOR na adresi Put od Batale 17, a ostalo prepustite nama i zadovoljstvo je zagarantirano.

Vaš Caffe Bar Amor Team.

Kontakt za rezervacije stolova: 099 650 5855

Popularni Članci