Evo kako ćete voziti i parkirati za vrijeme Susreta katoličke mladeži

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Klečak
Iz Grada Dubrovnika poslali su objavijest o tome kako će se prometovati i parkirati za vrijeme Susreta katoličke mladeži u Dubrovniku. 

U vrijeme održavanja Susreta katoličke mladeži u Gradu Dubrovniku dana 26. travnja  vrijedit će zabrana prometovanja za sva vozila na području Grada Dubrovnika i to od raskrižja državnih cesta D420 i D8 na zapadu (Most dr. Franja Tuđmana) do raskrižja ulice II. dalmatinske brigade a državnom cestom D8, kao i na nerazvrstanoj cesti Komolac-Sustjepan u vremenu od 6:00 do 22:00 sata.

Od zabrane prometovanja izuzimaju se vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila, interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom.

Zbog potrebe smještaja većeg broja autobusa od 25. do 27. travnja bit će zabranjeno parkiranje svim vozilima, osim autobusa sudionika Susreta na sljedećim ulicama:

Ulica Iva Vojnovića (sjeverna i južna parkirališna traka)

Ulica Nikole Tesle (sjeverna i južna parkirališna traka)

Ulica Frana Supila (sjeverna prometna traka na potezu Zlatni potok - hotel Belvedere

Ulica Miljenka Bratoša

Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdavat će Upravni odjel za promet stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika.

Zahtjevi za izdavanje dozvola za prometovanje zaprimaju se u Upravnom odjelu za promet stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika, na adresi Ćira Carića 3, zaključno s danom 25. travnja (petak) u 14:00 sati.

Na navedenim lokacijama postavit će se privremena regulacija prometa pa molimo sve sudionike u prometu da se ponašaju sukladno njoj.

Popularni Članci