Promjena lokacije ekološko edukativne akcije, umjesto izvorišta Omble u sportskoj dvorani u Komolcu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ekološko edukativna akcija razvrstavanja i pravilnog odlaganja smeća koja je predviđena za srijedu 23.travnja na izvorištu Omble od 9,30 do 11,30 sati ipak će se zbog nepredvidivog vremena održati u zatvorenom prostoru, u sportskoj dvorani u Komolcu.

Povodom svjetskog  Dana planete Zemlja, koji se obilježava 22.travnja, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika organiziraju ekološko edukativnu akciju razvrstavanja i pravilnog odlaganja smeća.

Uz pomoć JP 'Čistoća' i DVD-a Rijeka dubrovačka djeci iz  vrtića 'Radost' kroz igru će se pokazati kako je potrebno odvajati otpad u točno određene odvojene kontejnere: plave za papir, žute za plastiku i zelene organske otpatke.

Stare lijekove potrebno je vratiti u ljekarne, a potrošene baterije odvajati u za to posebno određene spremnike.

Ekološko edukativna akcija razvrstavanja i pravilnog odlaganja smeća koja je predviđena za srijedu 23.travnja na izvorištu Omble od 9,30 do 11,30 sati ipak će se zbog nepredvidivog vremena održati u zatvorenom prostoru, u športskoj dvorani u Komolcu.

 

Popularni Članci