NAUČITE SE ISTAKNUTI! Prijavite se na online radionicu 'Tržišno pozicioniranje i uspješna prodaja'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Pronalaženje jedinstvenog mjesta na tržištu i postizanje uspješne prodaje predstavljaju ključne izazove za opstanak u današnjem konkurentnom okruženju. Neophodno je istaknuti se u moru sličnih proizvoda, razvijati kreativne strategije i otkriti ono što nije očigledno na prvi pogled.

U počecima se poduzetnici često susreću s konceptima marketinga, prodaje i brendiranja velikih korporacija, za koje su potrebni veliki timovi i budžeti. Kada implementacija ne uspije, svoj posao nastavljaju raditi prema intuiciji ili kopirajući konkurenciju, što može dovesti do loših rezultata, klijenata s kojima ne žele raditi, i gotovo sigurnog burnouta.

Kako biste dobili korisne informacije o mogućnostima ostvarivanja uspješnijih prodajnih rezultata, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu online radionicu na temu “Tržišno pozicioniranje i uspješna prodaja “:

Termin: 05.04.2024. u 10:00 sati – online

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Radionicu će održati Ana Marić, poslovna savjetnica specijalizirana za prodaju i sadržajni marketing sa 16-godišnjim iskustvom rada u prodaji i marketingu hotelskih korporacija te rada kao mentorica i edukatorica malim poduzetnicima. Ana će na edukaciji navedeno iskustvo iskoristiti kako bi koncepte i najbolje prakse prevela u sistem koji Vam može pomoći kod redefiniranja svoje tržišne pozicije i strategija prodaja.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/eiA1VAEFwXUqeMWt6

– maila: czp@czp.hr

– telefona: 020/418-401

Popularni Članci