test

Učitaje prijašnje vijesti
U KNEŽEVU DVORU

DANI EUROPSKE BAŠTINE Otvaranje izložbe “Časoslov sv. Vlaha iz 1723.: uz 300. obljetnicu rimskoga dopuštenja i tiskanja”

Izložbom “Časoslov sv. Vlaha iz 1723.: uz 300. obljetnicu rimskoga dopuštenja i tiskanja” koja će biti otvorena u ponedjeljak, 25. rujna 2023. u 18:30 sati u Kneževu dvoru, Dubrovački muzeji pridružit će se obilježavanju Dana europske baštine 2023. 
GRAD PRIJATELJ

DUBROVNIK PRVI NA REDU Vukovar Film Festival započinje ciklus gostovanja u drugim gradovima

Vukovar Film Festival koju se održava već 17 godina tijekom ljetnih mjeseci ove godine započinje ciklus gostovanja u drugim gradovima, a za prvo gostovanje odabran je Dubrovnik, s kojim je Vukovar grad prijatelj od 1993. godine.
Stradun Classic festival

VEČERAS 'ZA DORU' Koncert u povodu sto godina smrti znamenite hrvatske skladateljice

Večerašnjim koncertom u Kneževu dvoru nastavlja se 6. festival komorne glazbe Stradun Classic. Ovaj koncert nosi naziv „Za Doru“ uz posvetu Dori Pejačević, a u povodu 100 godina smrti znamenite hrvatske skladateljice. Na programu su tako djela spomenute skladateljice, Debussyja i Wagnera. Početak koncerta je u 21 sat.
MILAKOV DO

OBAVIJEST VOZAČIMA U srijedu se na nekoliko sati zatvara cesta na Pobrežju

U srijedu, 20. rujna 2023., radi asfaltiranja izravnavajućeg sloja na prometnici, od 09:00 do 14:00 sati zatvorit će se cesta Milakov do na Pobrežju. Riječ je o radovima koje Grad Dubrovnik provodi u okviru pojačanog održavanja prometnica, stoji u obavijesti Grada Dubrovnika. 
NEZAMJENJIV LIJEK

Crveni križ poziva na akciju darivanja krvi u Stonu

Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik poziva na 55. akciju darivanja krvi u Stonu. 
posljednje zbogom

ADIO MILO U utorak ispraćaj i sprovod glazbenoj legendi

U utorak je ispraćaj i sprovod pokojnog Mila Hrnića, glazbene legende koja zauvijek ostaje živjeti u sjećanjima i pjesmama. 
niz događaja

SLAVE 33 GODINE Evo što se sve planira za Tjedan Caritasa Dubrovačke biskupije

Tjedan Caritasa Dubrovačke biskupije bit će obilježen nizom događaja u tjednu od 18. do 24. rujna, a glavni događaj održat će na samu obljetnicu utemeljenja u nedjelju 24. rujna.
POZIV

JU NP Mljet će svojim stanovnicima sufinancirati nabavku motora za njihove brodice

Javna ustanova „Nacionalni park Mljet“ će svojim stanovnicima sufinancirati nabavku električnih pogonskih motora za njihove brodice.
ULAGANJE DPDS-A

Dođite na svečano otvorenje obnovljenog Kneževa dvora na Lopudu

U subotu, 16. rujna s početkom u 11:00 sati održat će se svečano otvorenje Kneževa dvora na Lopudu. Radi se o obnovljenom i opremljenom kompleksu kojeg je Društvo prijatelja dubrovačke starine otkupilo 2019. od privatnog vlasnika te steklo uvjete za obnovu. Ovaj objekt, nekad isključivo namijenjen u privatne svrhe, danas je prilagođen općoj namjeni.
ZBOG RADOVA

OBAVIJEST Dio Janjevske u ponedjeljak zatvoren za promet

Dana 18. rujna 2023., ponedjeljak, dio Janjevske ulice - od spoja s Ulicom generala Janka Bobetka do spoja s Ulicom od Gaja - bit će zatvorena za promet svih vozila zbog izvođenja radova na sanaciji betonskog kolnika. kod kućnog broja 4.
ZBOG RADOVA

OBAVIJEST VOZAČIMA Dijelom gruške obale će se voziti uz privremenu signalizaciju

Zbog izvođenja radova na sanaciji gravitacijskog kolektora na dijelu Obale Stjepana Radića u Gružu - potezu od pješačkog prijelaza na križanju s Ulicom Antuna Gustava Matoša do restorana Amfora, u periodu od 18. do 30. rujna promet će se odvijati uz privremenu signalizaciju. 
PRVAŠIĆI, HVALA VAM I SRETNO!

MOJ PRVI DAN U ŠKOLI Uz tiskano izdanje Dubrovačkog dnevnika sutra preuzmite i poseban prilog!

Od sutra u butigama i na kioscima uz tiskano izdanje Dubrovačkog dnevnika dobit ćete i posebni prilog 'Moj prvi dan u školi' objavljen kao umetak novine. 
MANIFESTACIJA AGROTURIZMA KONAVLE

TRGANJE U KARAMANA Obucite narodnu nošnju i odlično se zabavite

Agroturizam Konavle, u nedjelju 24. rujna 2023. godine, organizira manifestaciju "Trganje" u vinogradu OPG-a Iva Karamana u Pridvorju.
Učitaj još vijesti