test

Učitaje prijašnje vijesti
SUSJEDSTVO

NIKAD NAPETIJI IZBORI U BIH Zabilježene nepravilnosti, na biračko mjesto u RS uneseni ranije popunjeni listići!

U Bosni i Hercegovini počelo je glasanje na općim izborima u nedjelju ujutro na kojima građani te zemlje trebaju izabrati vlast za naredne četiri godine.
prometna nesreća

Sudar kod Brsečina, jedna je osoba ozlijeđena

Na cesti D8 u blizini mjesta Brsečine došlo je do prometne nesreće. 
ZBOG IZBORNIH REZULTATA

Vice Mihanović podnio ostavku na mjesto šefa splitskog HDZ-a

Šef splitskog HDZ-a Vice Mihanović kako doznaje Jutarnji podnio je ostavku na to mjesto zbog loših izbornih rezultata koja je ta stranka ostvarila u Splitu. 
POLITIKA

Poznato je u koju je stranku ušao Kuzma Tomašić

Nova politička stranka Socijaldemokrati osnovana je danas, a pridružio joj se i općinski načelnik Smokvice Kuzma Tomašić koji je nedavno izašao iz SDP-a. 
POLITIKA

UŽIVO! Gledajte sjednicu Županijske skupštine (LIVE STREAM)

Gledajte uživo sjednicu Županijske skupštine od podne. Na sjednici će se naći i Prijedlog Deklaracije o zaštiti baštine, prometnim i ekološkim izazovima Dubrovačko-neretvanske županije.
SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

IZA ZATVORENIH VRATA Vijećnici će u sljedeću srijedu odlučivati o ovogodišnjim laureatima povodom Dana Grada

Sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održat će se u srijedu, 26. siječnja 2022., s početkom u 10:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika. Prema zasad predloženom dnevnom redu, najzanimljivija točka trebala bi biti Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Dubrovnika o kojoj će se raspravljati i odlučivati bez nazočnosti javnosti. 
bivša predsjednica

Kolinda Grabar Kitarović kod Andrije Jarka: Moramo biti ambiciozni, strijemiti ka tih 8000 eura, ako si to zacrtate kao cilj to je realno i ostvarivo

Prije 30 godina Hrvatsku su priznale članice Europske unije, a Njemačka, koja je uz Vatikan u tome imala ključnu ulogu, uspostavila je 15. siječnja i diplomatske odnose s Hrvatskom. Istog datuma Hrvatske je 1998. završila i mirnu reintegraciju u ratu okupiranoga hrvatskog Podunavlja. 
UNUTARSTRANAČKI IZBORI

IVICA DIDIĆ NOVI JE PREDSJEDNIK DUBROVAČKOG SDP-A Potpredsjednica je žena, a ovo su novoizabrani članovi Gradskog odbora

Danas su održani unutarstranački izbori SDP-a.
POLITIKA

Mislav Čagalj izabran je za predsjednika Mladeži HDZ-a Dubrovnik

Na večeras održanoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije Mladeži HDZ-a Grada Dubrovnika za predsjednika je izabran Mislav Čagalj, stoji u priopćenju dubrovačkog HDZ-a. 
SUSJEDSTVO

Dramatično upozorenje UN-u: 'Novi sukob je vrlo realan, BiH bi se mogla raspasti'

Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt upozorio je da je zemlja u neposrednoj opasnosti od raspada i da postoji "vrlo stvarna" mogućnost povratka sukoba, piše Guardian.
priopćenje za javnost

Andro Vlahušić: "Vrijeme kredita je prošlo, živimo od rada i imovine!"

Gradski vijećnik Andro Vlahušić uputio je priopćenje za javnost na temu rebalansa proračuna grada Dubrovnika za tekuću godinu.
politika

UNUTARSTRANAČKI IZBORI Za potpredsjednika dubrovačkog HDZ-a trebao bi ići i Milković, za predsjednika županijskog ogranka Pezo

Krenuli su unutarstranački izbori u dubrovačkom HDZ-u. Izabrani su predsjednici i potpredsjednici temeljenih ogranak, no svi čekaju 17. listopada kad bi se trebali održati izbori za predsjednika i potpredsjednike gradske organizacije.
UNUTARSTRANAČKI IZBORI

On je predsjednik TO HDZ-a Osojnik

Unutarstranački izbori u Gradskoj organizaciji Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik započeli su 28. rujna, a danas je održana posljednja izborna skupština temeljnih organizacija i to za Temeljnu organizaciju Osojnik.
Učitaj još vijesti