STRANKA ŽUPKA Gosparu Kleškoviću želimo brz oporavak od prometne nezgode te očekujemo njegovu ostavku

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Iz župske stranke 'Župka' uputili su priopćenje za medije kojega prenosimo u cijelosti.  Stručnjaci kažu da alkohol kod vozača dovodi do suženja vidnoga polja, sporije reakcije, odnosno smanjenja motoričkih sposobnosti. Većina takvih vozača tada precjenjuju svoje sposobnosti, odnosno zanemaruju da alkohol prividno djeluje stimulativno.

Jednaki simptomi se mogu primijetiti kod upravljanja našom Općinom posljednjih godina. Suženo vidno polje utječe na to da naša vlast vidi samo svoje pojedinačne interese i interese pojedinaca koji ih okružuju, a probleme poput divljih deponija, razrušenih hotela, nedostatka komunalne infrastrukture (čitaj promet i kanalizacija), potkapacitiranog Dječjeg vrtića i Osnovne škole jednostavno ne vide. Spore reakcije su najočitije recimo kod projekta izgradnje groblja na Dupcu (od 2008.), ali i drugih infrastrukturnih projekata koji stoje u čekaonici. Motoričke sposobnosti su također otežane, jer kako drugačije objasniti da se Općinsko vijeće Općine Župa dubrovačka nije uživo sastalo još od 14.12.2022. Kao da nemamo o čemu raspravljati i za koga donositi odluke?

Prividno mi imamo Općinu, ali ona je daleko od ozbiljnog aparata, odnosno servisa koji brani interese svojih sugrađana i koji opravdava novac poreznih obveznika povjeren Općini na korištenje.

U ovom trenutku bi najviše voljeli biti u krivu – svi mi pojedinačno koji smo se politički angažirali, jer smo zaključili da naši vozači ne voze u pravom smjeru, da nam put nije dobar i da je njihovo vidno polje suženo, reakcije spore i da nas njihovo vođenje vodi u zid. Voljeli bi i mi biti opijeni i vjerovati im kada nam pred izbore obećaju kako je “Župa na prvom mjestu”.

Ipak, ovako trijezni i razboriti, ne možemo ništa drugo nego gosparu Kleškoviću poželjeti brz oporavak od prometne nezgode. Ljudi griješe, zato ne osuđujemo, ali vjerujemo da će gospar Klešković iz poštovanja prema stanovnicima Župe dubrovačke, ali i prema samome sebi, podnijeti ostavke na dužnosti Predsjednika i člana Općinskog vijeća.

Popularni Članci