Dojurio je na hitan prijam s granatom zataknutom u rektum: 'Znate, čisto sam tavan, poskliznuo se i tako...'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Tijekom vikenda je bilo prilično živo i eksplozivno u Kraljevskoj bolnici u Gloucestershireu. Naime, u jednom trenutku na hitan prijam je ušao muškarac koji se požalio da mu se u rektumu zaglavila 57-milimetarska granata iz Drugog svjetskog rata!

Možemo samo zamisliti izraze lica pirotehničara kada ih je bolničko osoblje pozvalo da dođu na intervenciju, ali stručnjaci za eksplozivne naprave doista su brže-bolje morali dojuriti kako bi asistirali liječnicima tijekom akcije "ako pusti vjetar, imat ćemo na odjelu minobacač", piše net.hr.

Srećom, utvrđeno je da granata nije aktivna i da ne predstavlja opasnost za pacijenta ili osoblje, a ako se logično pitate kako je uopće dospjela u završni dio debeloga crijeva, evo što je pacijent rekao liječnicima:

"Znate, poskliznuo sam se i pao na nju"!

Ne šalimo se, takvu informaciju prenose apsolutno svi britanski mediji, te tome dodaju da je muškarac granatu navodno pronašao na tavanu.

I vama i nama je, naravno, jasno da je u rektum dospjela na sasvim drugi način, ali pustimo sada to i kažimo za kraj da su liječnici potvrdili kako se "ratnik" odlično oporavlja.

Popularni Članci