'

Dok Trojanovića izbacuju, u Konavlima kandidiraju Titovog vršnjaka

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Karamarko je izrijekom kazao kako je HDZ u procesu čišćenja i da je važno da u stranku dolaze "mlade snage". U isto vrijeme u Konavlima se priprema kampanja za šesti mandat konavoskog načelnika Luke Korde, čovjeka u poznim godinama, kojega se njeguje u općinskom HDZ-u Konavle kao da je u najmanju ruku Fidel Castro.

U međuvremenu, legalno izabrani predsjednik OO HDZ-a Konavle Nikša Trojanović šalje priopćenja za javnost i žali se na grubo kršenje Statuta stranke. Kako ga i neće kršiti, krše i onaj o mirovinskom osiguranju, jedva čekaju da netko u državnoj ili općinskoj upravi napuni 65. godina da ga po sili zakona zamijeni nekim „podobnijim“, a ovdje na čelu najjužnije općine drže mladića od 74. godine. Zaista, mlade snage nastupaju u ovoj stranci. Isti uigrani mladići u osmom stoljeću života.

Umjesto da mu dopuste da kao legalno izabrani predsjednik, s legalno izabranim odborom, odabere kandidata, stranka tog čovjeka bez mrlje u svojoj karijeri želi izbaciti iz stranke. 

I dok se jedan nominira za šesti konavoski oskar, drugi se žali, a nitko se uopće ne obazire na apele i upozorenja o kršenju statuta. Nitko ne saziva izvanrednu skupštinu raspuštene organizacije, niti nakon isteka šest mjeseci, a lijevi branik Luke Korde, autobuser Božo Lasić, baš poput pit bulla brani svoga starješinu, koji ga je onako fino „udomio“ kada su ga Olga i Andro škartali iz prometnog Libertas.

Nikša Trojanović, legitimno izabrani predsjednik je došao iz realnog sektora, a za razliku od štetočine Lasića koji je Libertas otjerao u Komolac, a Jamba u centar grada, pokazavši kakvu poduzetničku crtu posjeduje taj poduzetnički genij.

Može li HDZ, jednom za promjenu poštovati svoje zakone i statut, ako već ne poštuju zakone ove države, pa napraviti nešto što će napokon uliti malo povjerenja u ionako razočarane birače desnice kojima se sve više i više i HČSP čini razumnija i legitimnija stranka desnog centra? 

Popularni Članci