Nude smještaj, subvenciju najma, napredovanje, bonuse... Pogledajte aktualnu ponudu poslova u županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Brzo do novog posla s posao.hr. Pregledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovaj tjedan!

Valamar Riviera d.d. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko pozicija. Poslodavac nudi tople obroke na teret poslodavca, smještaj u Kući Valamar ili mogućnost subvencioniranog najma stana, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 15.5.2024.

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Dostavljača robe (m/ž) za kompaniju iz prehrambenog sektora s mjestom rada u Dubrovniku ili Makarskoj. Odgovornosti uključuju dostavu robe kupcima, kontrolu robe i dokumentacije te komunikaciju s kupcima prilikom dostave. Vozačka dozvola B kategorije je uvjet, a prethodno radno iskustvo nije potrebno. Prijavite se putem linka do 9.5.2024.

Elysium Properties d.o.o. traži Sushi Majstora za rad u Mlinima, Dubrovačko-neretvanska županija. Potrebno je minimalno 2 godine radnog iskustva u kuhinji, srednjoškolsko obrazovanje te poznavanje pripreme sushi i sashimi jela. Posao je na puno radno vrijeme, s osiguranim smještajem i toplim obrokom. Prijavite se putem linka do 12.5.2024.

Pucić Estates d.o.o. traži Portira (m/ž) za rad u Dubrovniku. Potrebna je srednja škola te nema potrebnog radnog iskustva. Posao je sezonski, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu. Osiguran je zajednički smještaj i prijevoz. Prijavite se putem linka do 18.5.2024.

Studenac d.o.o. zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost napredovanja, podršku kolega, plaćene troškove prijevoza te brojne druge bonuse. Prijavite se putem linka do 22.5.2024.

KLARISA d.o.o. traži tri Čistačice (m/ž) za sezonski posao u Dubrovniku. Posao je na puno radno vrijeme i postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

Autoprijevoznik Marijo Hadaš iz Svetog Ivana Zeline traži Vozača kamiona C+E kategorije (m/ž) za stalni radni odnos u domaćem i međunarodnom transportu. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole kategorije C+E, KOD 95, kartice vozača te minimalno dvije godine iskustva. Nudi se početak rada odmah i dodatne pogodnosti poput sobe za vozača s kuhinjom i kupaonicom na lokaciji firme. Prijavite se putem linka do 16.5.2024.

Austrijsko Veleposlanstvo - Trgovinski odjel organizira VIRTUAL AUSTRIAN IT CAREER DAY 2024 za hrvatske IT stručnjake, apsolvente i studente. Sudionici će imati priliku upoznati više austrijskih poslodavaca iz IT sektora, sudjelovati u besplatnim individualnim razgovorima za posao te otkriti mogućnosti razvoja karijere u Austriji. Ponuđeni poslovi uključuju IT infrastrukturu, podatke i analitiku, razvoj softvera, projektni management i konzalting. Događaj će se održati online, 15. svibnja 2024. od 10:00 do 16:00 sati. Više informacija pronađite putem linka.

D.G. Commerce d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi profesionalno usavršavanje, neradne vikende, radnu odjeću i alat te stimulativnu plaću kao u susjednim državama (Austrija, Njemačka, …). Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Popularni Članci