NUDE SE STALNI UGOVORI, BONUSI, PLAĆA OD 1300 EURA... Ovo su oglasi za posao u našoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo pregled oglasa za poslove u našoj županiji. 

Posjetite posao.hr kako biste istražili 10 posebno odabranih poslova za vas. Vaša sljedeća karijera može biti samo klik dalje!

Eko Taxi traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika i paketa. Idealan kandidat treba posjedovati vozačku dozvolu B kategorije, biti spreman na rad u smjenama te imati razvijene komunikacijske vještine. Plaća iznosi €1300. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Poslodavac LUČICA-LUMBARDA putnička agencija d.o.o. traži 5 kuhara/kuharica za rad u Lumbardi. Potrebna je osnovna škola ili srednja škola (3 ili 4 godine) te 1 godina radnog iskustva. Nudi se radno vrijeme puno radno vrijeme, a smještaj i prijevoz nisu osigurani. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Manpower Hrvatska traži Specijaliste za promociju novih tehnologija (m/ž) za A1 Hrvatska d.o.o. na području Zadra, Metkovića, Pakoštana i Biograda na Moru. Posao uključuje terensko informiranje korisnika o novim tehnologijama uz razne pogodnosti i beneficije. Prijavite se putem linka do 4.3.2024.

Valamar Riviera d.d. zapošljava Konobara (m/ž), A la carte kuhara (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi topli obrok, smještaj, edukaciju, redovita mjesečna primanja te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 6.3.2024.

Mamut Fortis d.o.o. traži Operatera / Blagajnika (m/ž) za kladionicu u Metkoviću. Nudi se stalni ili privremeni rad s mogućnošću napredovanja i stimulacijama. Zahtijeva se komunikativnost, ljubaznost i spremnost na timski rad. Potrebna je srednja škola i osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Studenac d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na području Dubrovačko-neretvanske županije. Poslodavac nudi osiguran smještaj, naknadu za prijevoz, ugodnu radnu atmosferu i podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 4.3.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) u Srebrenom (Dubrovniku). Posao uključuje rad na blagajni, usluživanje kupaca i održavanje prodajnog prostora. Potrebna je srednja škola, iskustvo u trgovini je prednost, ali nije uvjet. Nude redovna primanja, bonuse za ostvarene prodajne rezultate i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

Tvrtka Makro 5 Gradnje d.o.o. traži Voditelja gradilišta (m/ž) u Dubrovniku. Posao obuhvaćuje vođenje gradilišta visokogradnje, izradu planova gradnje i koordinaciju između kooperanata. Potrebna je minimalna stručna sprema više škole, vozačka dozvola B kategorije, dobro poznavanje rada na računalu i pet godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 24.3.2024.

Workforce Ljudski Potencijali traže Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za Hrvatski Telekom. Posao uključuje osiguranje funkcionalnosti mreža, instalaciju, održavanje i rad na terenu. Potrebno je iskustvo, vozačka dozvola B kategorije i napredno poznavanje računala. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Popularni Članci