'

OGLAS POTAKNUO RASPRAVU Biste li dali ovoliko za jednosoban stan u Cavtatu?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: PEXELS/Facebook
Rješavanje stambenog pitanja sve je teži zadatak, kako za mlade, tako i za one malo starije. Osim što mnogi o posjedovanju svoje nekretnine mogu samo sanjati, čini se da danas rijetko tko može priuštiti i podstanarstvo. 

Na Facebook stranici Iznajmljivanje stanova Dubrovnik jedan je oglas izazvao niz reakcija. 

Radi se o namještenom, jednosobnom apartmanu u Cavtatu, a kako je napisala autorica oglasa "iznajmljuje se na duži period normalnim ljudima". 

"Udaljenost zgrade od stanice za grad 50 metara, udaljenost od trgovine i plaže 150m metara. Idealno za živjeti s prekrasnim pogledom i svim sadržajima u blizini. Cijena 800 eura.", dodala je iznajmljivačica. 

Cifra od 800 eura za mjesečnu stanarinu nije "sjela" mnogima. 

"Tko si može izdvojiti 800 eura za najam stana prije će te novce odvojiti za ratu kredita i kuću kupiti, a ne ko budala plaćati 800 eura nekome za sobičak! Stvarno vam nisu sve na broju. Uostalom, Dubrovnik je precijenjen. Puno lipših gradova ima i zdravijih okolina, a za puno, puno manje para nude puno više i bolje", napisala je jedna od članica grupe. 

"Ne bi da je penthouse na vrhu burj khalife. Što je sa glavom?", nadovezao se drugi član.

Redaju se ogorčeni komentari: 

"Normalnim ljudima?!?! Ti očito baš i nisi normalna kad tražiš 800 eura za jednosoban apartman zato ti je najbolje potražiti sebi slične jer će ti samo oni toliko platiti za taj apartman"; "Treba li opet neki Kinez u Wuhanu pojest šišmiša, da se ovi stanodavci malo upristoje s cijenama?!", "Dabogda došlo vrijeme da budete molili da ga iznajmite za 100 eura", samo su neki od komentara. 

Popularni Članci