ŠAROLIKA PONUDA Sezona je tu, a s njom i pregršt poslovnih prilika, pogledajte što se nudi u županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posao.hr
Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

aRoma Global 3 d.o.o. traži Dostavljača (m/ž). Rok za prijavu je 07.06.2023., a mjesto rada je Dubrovnik. Traži se odgovorna, uredna i fleksibilna osoba koja ima srednju stručnu spremu. Poslodavac nudi redovnu i stimulativnu plaću uz dnevnice, službene kartice goriva, ENC i službeni mobitel. Prijavite se putem linka.

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Resort Customer Helper (m/ž). Rok za prijavu je 17.06.2032, a mjesto rada je Dubrovnik. Traži se vedra i prijateljski nastrojena osoba koja voli rad s ljudima. Poslodavac nudi u potpunosti plaćenu edukaciju, uniformu i IT opremu. Prijavite se već danas putem linka!

Valamar Riviera d.d. zapošljava Stay fit trenera (m/ž), Animatora (m/ž), Slastičara (m/ž), Pomoćnog konobara (m/ž) i još mnogo drugih pozicija. Mjesto rada je nekoliko lokacija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i na ostatku hrvatske obale. Prijave traju do 31.05.2023. Poslodavac nudi zasnivanje radnog odnosa na neodređeno nakon probnog roka te mogućnost ulaska u mjeru stalni sezonac i program Valamar +3. Prijaviti se možete putem linka.

Manpower zapošljava A la carte kuhara (m/ž) u Dubrovniku (otok Koločep). Poslodavac nudi samački smještaj, osigurana tri obroka, primanja 2200€ neto i mogućnost ostanka nakon sezone. Možete se prijaviti do 17.06.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelj prodavaonice (m/ž) i Prodavač / Blagajnik (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Nautika d.o.o. zapošljava na pozicijama Konobar (m/ž), Kuhar (m/ž), Slastičar (m/ž), Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž) i Prodavač sladoleda (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 30.05.2023. Poslodavac nudi osiguran smještaj i jedan plaćen topli obrok dnevno. Prijavite se putem linka.

Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

ANKER GRUPA d.o.o. zapošljava Tehničara u održavanju / Vodoinstalatera (m/ž) u Lopudu. Prijave se zaprimaju do 18.06.2023. Traže se 2 osobe sa srednjom stručnom spremom i radnim iskustvom od 2 godine. Poslodavac nudi zajednički smještaj i puno radno vrijeme. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

OMEGA-AUTO d.o.o. traži Trgovca auto-dijelovima (m/ž) u Dubrovniku. Traži se kandidat sa srednjom stručnom spremom i vozačkom dozvolom B kategorije. Potrebno je da kandidat dobro poznaje auto-dijelove te da ima razvijene prezentacijske i prodajne vještine. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

Posjetite portal posao.hr. kako biste vidjeli i ostale oglase u ponudi. Sretno!

Popularni Članci