test

TRAŽE SE DOSTAVLJAČI, DISPEČERI, KUHARI... Pogledajte aktualnu ponudu poslova u županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posao.hr
U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Valamar Riviera d.d. traži kandidate za pozicije Animator (m/ž), Slastičar (m/ž), Stay Fit Trener (m/ž), Pomoćni konobar (m/ž), Sobarica (m/ž) i još 6 drugih pozicija. Prijave traju do 30.06.2023. Mjesto rada uključuje Krk, Poreč, Rabac, Dubrovnik, Rab i Makarsku. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno te smještaj i tople obroke na teret poslodavca. Prijavite se putem linka.

BILIĆ – ERIĆ d.o.o. zapošljava Čuvara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Za ovaj je posao potrebna licenca zaštitara, dopuštenje MUP-a za poslove privatne zaštite i važeće liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za čuvara. Možete se prijaviti do 30.06.2023. putem brze prijave.

HOTEL MORE d.o.o. traži Kuhara (m/ž). Rok za prijavu je 30.06.2023. U opisu posla nalazi se priprema jela po jelovniku i vođenje računa o kvaliteti namirnica. Prednost imaju osobe s prethodnim iskustvom. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijavite se putem linka.

Jet2.com Limited traži kandidata za poziciju Turistički predstavnik / Služba za korisnike (m/ž). Rok za prijavu je 01.07.2023, a mjesto rada je Dubrovnik. Traži se vedra i prijateljski nastrojena osoba koja voli rad s ljudima. Poslodavac nudi u potpunosti plaćenu edukaciju, uniformu i IT opremu. Prijavite se već danas putem linka!

AMICO TOURS turistički obrt, vl. Marko Radojičić zapošljava Referenta u turističkoj agenciji (m/ž). Uvjet za zapošljavanje je znanje engleskog jezika, a poželjno je i znanje dodatnog stranog jezika. Radi se na puno radno vrijeme, a troškovi prijevoza su pokriveni od strane poslodavca. Mjesto rada je Dubrovnik. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Eko Taksi d.o.o. zapošljava na pozicijama Dispečer (m/ž) i Vozač (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 01.07.2023. Traže se kandidati koji imaju izraženu komunikativnost te koji su fleksibilni i skloni timskom radu. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka.

Dolex d.o.o. zapošljava Vozača / Dostavljača (m/ž) u Metkoviću. Prijave se zaprimaju do 22.06.2023. Traži se vozač za rad na kamionu B i/ili C kategorije. Poželjno je prethodno iskustvo na istim ili sličnim radnim mjestima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

SoundOn Management d.o.o. traži Dostavljača hrane (m/ž). Poslodavac nudi konkurentnu zaradu, fleksibilno radno vrijeme i isplatu plaće dvaput mjesečno. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Prijave traju do 15.06.2023., a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave

Manpower zapošljava A la carte kuhara (m/ž) u Dubrovniku (otok Koločep). Poslodavac nudi samački smještaj, osigurana tri obroka, primanja 2200€ neto i mogućnost ostanka nakon sezone. Možete se prijaviti do 17.06.2023. putem brze prijave.

Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelj prodavaonice (m/ž) i Prodavač / Blagajnik (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a prijave se zaprimaju do 15.06.2023. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Sretno!

Popularni Članci