test

DUBROVAČKI TJEDAN JE VEČEROM ZAKLJUČILA KARLOTI Pobjednik tjedna je Zoran koji je sinoć sve oduševio

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: RTL
U petak navečer u showu Večera za 5 na selu posljednju večeru u Dubrovniku i okolici pripremala je Karloti Bender koja nije uspjela nadmašiti Matejevu i Zoranovu večeru od 40 bodova.

Simpatična domaćica Karloti veselo je dočekala svoje goste i pripremila im osvježavajući aperitiv, a svi su komentirali kako izgleda vrlo lijepo i opušteno. Potom je Karloti pozvala ekipu na njezinu terasu, gdje je za predjelo poslužila salatu od hobotnice i paštetu od tune.

„Salata je bila odlična, sve skupa je izvrsno“, kazao je Matej, a Zoran je komentirao: „Ja sam vrlo kritičan, ali ne bih napravio ništa bolje nego što je ona napravila.“

Za glavno jelo domaćica je ponudila pečenu hobotnicu s krumpirom i povrćem iz zemljane posude. Iako jelo nije bilo posebno dekorirano, nitko joj to nije zamjerio jer je okusom bilo ukusno i dobro, a hobotnica mekana.

Karloti je za desert napravila tradicionalnu dubrovačku rozatu koja je bila toliko dobra da je Matej doslovno polizao tanjur: „Božanstveno!“

Iako je Karloti priredila ukusnu tradicionalnu večeru, ukupno je skupila 37 bodova, čime nije ušla u utrku za pobjedu. Naime, Zoran joj je dao desetku jer mu je sve bilo odlično, dok su je Priscila, Ivana i Matej ocijenili devetkama jer im je Zoranova večera bila bolja.

„Zoran je imao fantastičnu večeru i drago mi je da nisam kuhao nakon Zorana“, komentirao je Matej kojem je pobjeda ipak promaknula jer su djevojke odlučile da im je Zoran za nijansu bolji.

„Zorane, mislim da sve radiš s ljubavlju - žene, hranu i piće pa tebe biram“, rekla je Karloti, a s njom su se složile Priscila i Ivana: „Osjetila se ljubav u hrani. Zorane, ti si favorit!“

„Malo mi je neugodno jer znam da su svi dali sve od sebe, ali drago mi je što sam pobijedio i što sam sudjelovao u ovoj emisiji. To je jedno bogato iskustvo i upoznao sam ove drage prijatelje“, kazao je pobjednik dubrovačkog tjedna Zoran Kosović.

KARLOTI: JA SAM ŽENA KOJA ZNA UŽIVATI

KARLOTI JE OTKRILA KAKO JE DOBILA IME

KARLOTI IMA 58 GODINA I OTVORENO GOVORI O ESTETSKIM ZAHVATIMA

Gledatelji oduševljeni dubrovačkim kandidatima Večere za 5: 'Cijela ekipa ovog tjedna je za čistu desetku!'

Dubrovački kontrolor leta oduševio fenomenalnom večerom i zasluženo dobio četiri desetke

UKUSNO I ORIGINALNO Ivana Bačić oduševila večerom i dobila visoke ocjene

Popularni Članci