test

NAKON ŠTO JE PODIGAO PRAŠINU ZBOG NAGLASKA Evo kako sada komentiraju gledatelji angažman Vicka Dragojevića

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dobro jutro, Hrvatska/Facebook
Na službenoj stranici emisije Dobro jutro Hrvatska osvanula je fotografija Doris Pinčić i Vicka Dragojevića koji su pozirali nasmijani. "Doris i Vicko vas pozivaju da i sutra od 9.30 gledate emisiju", stoji uz fotografiju koja je pokupila stotine lajkova, ali i podijelila gledatelje u komentarima. 

Naime, dok su neki hvalili voditeljski par, bilo je i onih koji nisu oduševljeni Dorisom i Vickom, piše Index.

"Slatkiši, prekrasni i ugodno ih gledati i slušati uz jutarnju kavicu", "Vicko mi je totalno osvježenje emisije", "Baš ste cool. Vicko je svoj, poseban, a tako i treba biti", pisali su jedni. 

"Da nije Doris, gledala bih", "Prvi put sam ih gledala zajedno. Malo je napeto. Kao da su u nekom grču. Ona radi njega", "Ne hvala. Nju ne možeš gledati, a njega slušati", pisali su drugi. 

Jedna pratiteljica se osvrnula i na Vickov izgovor i naglasak.

"Vicko je već od posljednjeg pojavljivanja u Dobro jutro, Hrvatska! puno napredovao što se tiče izgovora, odnosno govora na hrvatskom standardnom jeziku", primijetila je gledateljica.

"Ma taj dubrovački naglasak je nešto najlipše u našem jeziku. A dragom Vicku ste stvorili toliki problem da jadničak izgleda nespretno pazeći kako će izgovoriti. Vidi se da je još u grču,pustite čovika da radi posa koji zna" stoji u jednom od komentara. 

Podsjećamo, nakon što je Vicko predstavljen kao novo lice Dobro jutro, Hrvatska, brojni gledatelji zasuli su ga kritikama zbog dubrovačkog naglaska koji se čuo u programu.

Dubrovčanin Vicko Dragojević novi je voditelj emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'

Lingvist stao u obranu Vicka Dragojevića: Sramotna hajka samo zato što je čovjek iz Dubrovnika

Kolegica stala u Vickovu obranu: Čovjek je zapalio društvene mreže i portale, ne skandalima ni golotinjom, nego naglaskom

Popularni Članci