KAKVA IM JE BILA GODINA? Željko Raguž, Daniel Pavlinović i Ana Vukas

Autor: Ivona Butjer Mratinović
U prvom dijelu razgovora s našim sugrađanima na temu godine na izmaku pročitajte kakva je ona bila zamjeniku gradonačelnika Željku Ragužu, dubrovačkom 'storm chaseru' Danielu Pavlinoviću i humanitarki Ani Vukas. 

Željko Raguž, zamjenik gradonačelnika

- Ova godina bila je jako dobra, no ujedno i turbulentna, zbog prijevremenih, lokalnih izbora koji su bili sasvim nepotrebni. Međutim, bez obzira na to, izbori su za našu koaliciju bili uspješni. Godinu na izmaku ću pamtiti kao uspješnu, i poslovno, i privatno, a ispratit ću je tradicionalno, u Cele, u društvu svoje supruge te gradonačelnika Andra Vlahušića i njegove supruge. 

Daniel Pavlinović, Storm Chasers Dubrovnik

Godina na izmaku bila je burna, a bilo je svega, i dobroga, i ne baš dobroga. Radije bih spomenuo poneku lijepu stvar, a to su primjerice pokretanje vlastitog posla te velika i uspješna Storm Chasers Dubrovnik izložba. Pokretanjem posla prijatelj i ja smo ono čime se volimo baviti podignuli na veću razinu. Još imamo puno za učiti i raditi, ali led smo probili. Godina je bila zanimljiva i u meteorološkom smislu, jer smo prije dugog i vrućeg ljeta imali vrlo promjenjivu zimu i proljeće, a zapamtit ću i ovaj prosinac bez kapi kiše. 

Ana Vukas, humanitarka 

- 2015. godina mi je bila dobra, ali ću je pamtiti i kao jako turbulentnu. U poslovnom smislu je bila pozitivna pa sam tako u ulici ispod Suda otvorila prostor za šminkanje. Sveukupno gladajući, bila je dobra godina, no nadam se kako će ova koja dolazi biti još bolja. O tome kako ću je ispratiti ne razmišljam, proslava će vjerojatno biti neplanirana. 

Ana Vukas

Popularni Članci