Zelena placa se sredinom travnja vraća u Gruž, prodavači organiziraju sajam

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Klečak
Zelena placa će se vratiti sredinom travnja u Gruž, kad prodavači organiziraju sajam u parku Luja Šoletića, a o navedenom je izviješteno na Facebook stranici Virtualna dubrovačka placa.

"Dobili smo odgovor od gradonačelnika kako zbog sigurnosnih razloga i zbog određenih ograničenja ne možemo početi sa sajmom prije 11. travnja. Također smo dobili službeni dopis sve što se tiče odvijanja sajamskih dana. Odlučili smo kako će organizator sajamskih dana biti OPG gos. Jerka Vidaka iz Konavala, on šalje službeni zahtjev za korištenje parka. Cijena najma površine 700 kuna na dan za 35 banaka. Tvrtka Čistoća će čistiti dva puta na dan i postavit će se velike kante za otpad. Tražili smo i suncobrane pa će tvrtka Sanitat ustupiti koliko bude imati na raspolaganju bez naknade. Dobili smo raspored banaka o kojima će organizator sajma gos. Jerko Vidak voditi računa.

Bit će osigurana lokacija gdje će se stavljati banci, a mi kao korisnici smo dužni postavljati banke i nakon završetka složiti ih na označeno mjesto (o ovome ćemo raspravljati na sastanku). U utorak idemo na koordinacijski sastanak vezano za sve navedeno. Pošto je ograničen broj banaka samo 35, ako budemo mogli tražit ćemo i više, neće biti dovoljno mjesta za svih. Prednost imaju oni OPG-ovi koji su upisani od početka, nažalost takva je situacija, mnogi su mogli, a nisu se htjeli upisati," objavio je Nikša Cumeljan u grupi dodavši kako će se više detalja znati nakon sastanka.

Popularni Članci