ROMAN ABRAMOVIČ SLETIO LJUT U DUBROVNIK Došao zrakoplovom, sjeo u helikopter i odletio na Eclipse

Autor: Nikša Klečak Autori fotografija: , Avioradar
Ruski multimilijarder i predsjednik nogometnog kluba Chelsea Roman Abramovič već godinama je stalni posjetitelj Dubrovnika i okolice, no za pretpostaviti je kako nije dobre volje stigao na Zračnu luku Dubrovnik.

Sletio je svojim privatnim Boingom oko 17 sati te potom svoj put nastavio helikopterom, jednim od prijevoznih sredstava koje su dio 163 metara duge jahte Eclipse koja ga je čekala u Cavtatu. Naime, njegov klub, londonski Chelsea, izgubio je jučer na Goodison Parku protiv domaćina Evertona sa 3  prema 1 pa je tim rezultatom došao na 17. mjesto Premier lige. 

Abramovič već godinama stiže u Dubrovnik,  krajem kolovoza ili početkom rujna, naravno kada su i gužve na Stradunu bitno manje. Istinski je zaljubljenik u Dubrovnik što je jednom prigodom prije tri godine otkrio svojoj djevojci Daši na Gundulićevoj poljani.

Abramović je u više navrata spominjao Dubrovnik kao idealan grad za posjetu, a govorio je i o tome kako ga obavezno posjećuje skoro svake godine jer je “grad čudesan” i u njemu je opušten jer nema paparazza.

Izjavio je i kako su u Dubrovniku  samo domaći fotografi, a oni nisu dosadni. Ovdje bih trebao provoditi više vremena - kazao je tada Roman Abramovič opušteno pijuckajući kavu i pokušavajući se “utopiti” među još uvijek brojne turiste, zbog čega je tjelohraniteljima naredio da sjednu i budu neupadljivi.

Kako je jedan od takvih dolazaka izgledao prije dvije godine pogledajte OVDJE. 

Popularni Članci