TROJAC IZ ŽUPANIJE PREDSTAVIO PROGRAM: Putica, Bačić i Vučković pred novinarima (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Grljević
Branko Bačić, Sanja Putica i Marija Vučković, predstavili su HDZ-ov program s kojim ova stranka i Domoljubna koalicija izlaze na predstojeće izbore.

Branko Bačić, kao 'najviše' rangirani predstavnik Dubrovačko - neretvanske županije na listi za X. izbornu jedinci  istaknuo je temeljne odrednice programa Domoljubne koalicije.

"Domoljubna koalicija izlazi na izbore s obećanjem i uvjerenjem da ćemo ostvariti rast BDP-a od pet posto za što će biti osigurano pet milijardi eura, za pet dana će se izdavati dozvole, smanjenje poreza na dječju hranu i potrepštine na pet posto, a nadogradnja na ove točke l ista nacionalnih projekata koju su napravili odbori HDZ-a, kojom su obuhvaćeni svi razrađeni projekti koji mogu krenuti u realizaciju početkom mandata," kazao je Bačić.

"Dubrovnik treba strateški promišljati kroz kulturni i povijesni identitet, no treba se zapitati što ostaje nakon ove Vlade“, zapitala se Putica, te naglasila kako će se  'HDZ na pravi način odnositi prema mladim ljudima, tako što će osigurati sto tisuća novih radnih mjesta i poticati poduzetništvo, provesti ireformu obrazovnog sustava, kao i uređivanje same obrazovne infrastrukture'.


Marija Vučković naglasila je kako je „obitelj  temeljna jedinica društva i treba joj posvetiti posebnu njegu“  te dodala "kako  se planira revitalizacija domicilnog stanovništva, a posebno će se posvetiti iseljeništvu, ulaganju u korporativne vrtiće, a povest će se i više računa o samohranim majkama".

Nikša Grljević 

Popularni Članci