Zima je toplija u Taj Mahalu: Jedan od najboljih dubrovačkih restorana donosi vrhunsku hranu i popuste
Zimi Dubrovnik dobije neku posebnu tišinu nakon kaotične turističke sezone. Ulice postanu mekše, ljudi sporiji, a jedan miris uvijek vraća osmijeh: miris domaće, utješne hrane. Upravo takav doživljaj tijekom zime nudi Taj Mahal, dubrovački restoran poznat po vrhunskoj kuhinji, kvalitetnim namirnicama i tradicionalnim jelima koja griju dušu.
Tijekom hladnih dana i noći, Dubrovnik je kao zamotan u svoj zimski duh, a ljudi traže mjesto gdje će se ugrijati, ne samo toplinom, nego i okusima koji vraćaju osjećaj doma. Jedno od takvih mjesta je restoran Taj Mahal koji je godinama poznat po tome da hranu ne kuha samo za nepce, nego i za dušu. Zimi je tamo uvijek neka posebna atmosfera pjati su puni bogatih, sporokuhanih jela, mirisi koji se polako šire prostorom, i ona tiha, ugodna toplina koju osjetiš čim uđeš.
Njihov zimski meni priča je za sebe. To je hrana koja vas zagrli: jela koja podsjećaju na obiteljske stolove, na dane kada je vrijeme sporije prolazilo, a bili smo prisutniji. Svako jelo u Taj Mahalu je pripremljeno od kvalitetnih, pažljivo biranih namirnica, s onom dozom tradicije po kojoj je restoran poznat.
A ove zime napravili su kao i uvijek - lijepo jednostavnu, toplu gestu za sve Dubrovčane i za goste koji mu se vraćaju iz bližnjih zemalja. Ponudili su 25% popusta na cijeli meni što čini zapravo najveću ponudu jela i pića, dok je zimski meni po prilagođenim ‘zimskim’ cijenama. Sve to od Taj Mahala je mali znak zahvalnosti, poziv na uživanje i podsjetnik da su najljepši trenuci često oni najmirniji.
I tako, dok vani možda puše, a more se valja, u Taj Mahalu se događa jedna sasvim posebna zimska priča, ona u kojoj se ljudi okupe oko stola uz dobru hranu i pozitivne emocije.