Evo što se dogodilo s Facebook profilom biskupa Mate Uzinića

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Već nekoliko dan nedostupan je Facebook profil dubrovačkog biskupa Mate Uzinića, poznatog upravo po tome što je jedan od rijetkih koji na ovaj način komunicira s vjernicima. 

Iako su se mnogi zabrinuli i zapitali se što je moglo biti razlog tome, izgleda kako se ipak radi samo o trenutnoj situaciji. O ovome su se i službeno oglasili iz Dubrovačke biskupije. 

''Zbog onemogućenosti korisničkog računa dubrovačkog biskupa mons. Mate Uzinića na društvenoj mreži Facebook, obavještavamo vas da biskupovu nedjeljnu propovijed možete pročitati na mrežnoj stranici Dubrovačke biskupije, u rubrici „Biskupov blog – dnevnik“ odnosno na linku OVDJE

Biskupove dnevne poticajne misli za kršćanski život nadahnute dnevnim liturgijskim čitanjima, mislima svetaca ili kršćanskim stavovima, možete pratiti i dalje na njegovom profilu na društvenoj mreži Twitter.

Nakon otklanjanja poteškoća biskup Uzinić će se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima na FB profilu, koje su, sudeći po zainteresiranosti onih kojima nedostaju, očito mnogima bile dragocjene.'' 

Popularni Članci