ZAŠTO JE TODORIĆ NAJBOGATIJI HRVAT Na limenci kole otme vam gotovo pet kuna

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: IB/FM
Ako se pouzdate u onu staru SDP-ovu krilaticu 'Radom i poštenjem' i ako pokušavate pošteno zaraditi kruh radom, a usto se nadate lagodnom životu i svijetloj mirovini - ubijte se odmah.

Nešto više od dva deca kole u Todorićevom kiosku Tisak u Dubrovniku cijeni se 6 i pol kuna dok je preporučena cijena Coca Cola Hrvatske 4,99.

Da je Dubrovnik idealan poligon za rast Todorićevog carstva primjer je i broj Konzumovih poslovnih jedinica i broj TISAK kioska i media centra u staroj gradskoj jezgri. 

Razumljivo, Dubrovnik im i nije toliko važan zbog lokalnog stanovništva, nego zbog ogromnog broja turista koji prodefiliraju u ljetnim mjesecima Gradom, kada se i same cijene dižu dok maksimuma. 

Sve, kako bi Todorić zadržao broj jedan kao najbogatiji Hrvat. Prema neslužbenim informacijama kojim Dubrovački dnevnik raspolaže, Tisak u nabavi kupuje navedenu limenku Coca Cole po cijeni od 1,90 kn s PDV-om pa je jednostavna računica da po svakoj limenci navedenog bezalkoholnog napitka TISAK ima čistu dobit od 4,60 kuna.

Popularni Članci