Premijera filma „Burnt – Paklena kuhinja“ večeras u Kinu Sloboda!

Autor: dubrovackidnevnik.hr

Uz dobru hranu  i vinsku kapljicu, popratni program Gastroculture obuhvaća isticanje naslova s temom gastronomije u dubrovačkim knjižarama, a filmofili će uživati u filmskim naslovima. U suradnji s Kinematografima Dubrovnik, večeras u Kinu Sloboda u 19.30  premijerni  je naslov „Burnt – Paklena kuhinja“  ! Riječ je o zabavnom i emotivnom filmu , priča je to o ljubavi prema hrani, ljubavi između dvoje ljudi i o snazi koju nosi  druga šansa... Chefa Adama Jonesa glumi Bradley Cooper, koji je ove godine bio nominiran za filmsku nagradu Oscar. Dvadeset i osam restorana s menijima od po sto kuna, te pet vinskih barova  s posebnim cijenama degustacija čekaju Vas da ih posjetite!

U petak 23. listopadatakođer u Kinu Sloboda prikazat će se film Indijski začin na francuski način,također u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i ulaz je slobodan!

Tijekom sva četiri dana Good Food Festivala Dubrovnik 2015.  služit će se posebni meniji po promotivnoj cijeni od 100 kn u dvadeset i osam dubrovačkih restorana, a u pet vinskih barova (Razonoda, D'Vino, Grabovac, Matuško i Škar) posjetitelji će imati mogućnost kušati lokalna i regionalna vina uz posebnu ponudu i raznovrsne slatke i slane zagriske. Na Brsaljama  se održava Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda uz sudjelovanje desetak proizvođača i Hrvatske i raznoliku ponudu.. Od četvrtka do nedjelje na rasporedu su i radionice izrade tradicionalnih slastica u Deši, na kojima će zainiteresirani moći naučiti kako peći Pandišpanj (tradicionalni dubrovački kolač od festa), te kontonjatu, mantalu,arancine i bruštulane mjendule. „Dubrovnik na pjatu“ posebne su ture upoznavanja povijesti i tradicije, dok segment Gastroculture nudi  filmske naslove s temom hrane. Slatka popodneva u Imperialu, tradicionalno omiljena kod Dubrovčana i njihovih gostiju pružaju priliku u ugodnoj atmosferi šarmantnog stogodišnjaka, Hotela Hilton Imperial uz kavicu ili čaj kušati odabrane slatke zalogaje. U restoranima  Amfora, BanjeBeach, Oyster&Sushi Bota, Chihuahua , Culto, Dalmatino, Domino, Eden, Gusta me, Klarisa, Kopun, Mimoza, Moskar , Nishta, Orsan, Pantarul, Poklisar, Pupo, Riva Gravossa, Rozario, Sebastian, Shizuku, Stara loza, Taj Mahal (grad i Lero),  Tezoro, Spaghetteria Toni, Ragusa2 služe se posebno za Good Food Festival sačinjeni meniji po iznimno popularnim cijenama.  

Popularni Članci