Revelin već najavljuje zimsku sezonu! Evo tko stiže u klub krajem prosinca

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Revelin
Nakon najave izvanredne ljetne sezone s najvećim imenima elektroničke glazbe čini se da Revelin ne staje u stvaranju kvalitetnog programa. Culture Club Revelin već uveliko priprema zimski program i najvaljuje zimsku sezonu s najvećim regionalnim zvijezdama. 

" Nakon najave izvanredne ljetne sezone s najvećim imenima elektroničke glazbe čini se da Revelin ne staje u stvaranju kvalitetnog programa. Culture Club Revelin već uveliko priprema zimski program i najvaljuje zimsku sezonu  s najvećim regionalnim zvijezdama. 

 

Culture Club Revelin s ponosom najavljuje nastup Saše Matića, 30.prosinca.2024. godine. 

Možda vam se čini da je za ovakvu najavu prerano, no iz kluba potvrđuju da s obzirom na veliki interes i odaziv prijašnjih godina, najava i prodaja ulaznica kreće već sada. 

 

Saša Matić već tradicionalno nastupa u Revelinu i priređuje posjetiteljima večer punu emocija. Nije tajna da se za ovog iznimno talentiranog izvođača iza kojeg stoje zapaženi broj nagrada i priznanja, te mnogobrojni hitovi koje publika voli uvijek traži karta više.

 

Publika godinama iznova u u glas s bendom i Sašom  pjeva najlepše balade i poznate hitove: "Kad ljubav zakasni", "Poklonite mi nju za rodjendan", "Hoću da ostarim s'tobom" "Ruzmarin", "Nađi novu ljubav", "More tuge" i mnoge druge. 

 

Za sve informacije i kupnju ulaznica posjetite službene web stranice kluba, društvene mreže ili posjetite Revelin ured u Vukovarskoj 30", priopćili su iz kluba. 

Popularni Članci