Gradonačelnik Trebinja gađao novinara diktafonom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: 6yka.com
Slavko Vučurević, gradonačelnik Trebinja, danas je na konferenciji za medije diktafonom 'gađao' novinara BN Televizije i suradnika BUKE, Nebojšu Vukanovića, objavio je portal 6yka.com, a prenosi index.hr.

Vučurević je to napravio nakon što je Vukanović postavio diktafon na mjesto predviđeno za to.

"Napad na Nebojšu Vukanovića u jednom trenutku se pretvorio i u direktno vrijeđanje od strane gradonačelnika, a uvrijeđeni i poniženi novinari bili su spremni i napustiti današnju konferenciju. Gradonačelnik nije štedio riječi ni prema drugim novinarima, u više navrata se derao, pa su mu prisutni predložili da 'normalno' priča i da prestane sa napadima na novinare, što je Vučurević potkrijepio tim da je, kako kaže, rođen na selu, i da mu je glasno pričanje navika, jer je, kako kaže, često dozivao s okolnih brda", stoji u tekstu kojeg je objavila Buka.

Kako donosi Trebinje live gradonačelnik Vučurević predložio je novinaru da kupi litru maslinovog ulja.

"Kupi litar maslinovog ulja i progutaj izbornu kampanju. Slavko Vučurević je gradonačelnik! Kada ti pobjediš ja ću to poštovati“, poručio je Vučurević novinaru. Sudeći prema tijeku konferencije za novinare gradonačelniku se nije svidilo pitanje o zapošljavanju u gradskim službama.

Za sada nema službenih reakcija političkih stranaka ni strukovnih udruga.

Izvor: index.hr

Popularni Članci