Tui Travel postao strateški partner Karisma Hotels Adriatic

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Danijela Demarin / DD
Najveća svjetska putnička agencija Tui Travel PLC jutros je, 8. svibnja, potpisala ugovor o ulasku u strateško partnerstvo s Karisma Hotels Adriatic u prostorijama Palače 'Sponza'.

Povezivanje istaknutih globalnih turističkih kompanija s Agrokorom ima za cilj stvaranjer novih vrijednosti u hrvatskom turizmu, otvaranje novih tržišta i atvaranje jedinstvene hotelske kolekcije s prepoznatljivim brendovima koji nisu prisutni na području regije.

„Stečena znanja i iskustva naših globalnih strateških partnera kao i Agrokorovo poznavanje regionalnog tržišta iskoristit ćemo za kvalitetnu podršku našim partnerima i time stvoriti nov i inovativanturistički portfelj prepoznatljiv u regiji i svijetu“, naglasio je predsjednik Nadzornog odbora Agrokora Ivan Todorić.

Direktor karisma Hotels Adriatic Marinko Benić izjavio je kako će fokus biti stavljen na dodatni turistički razvoj regije. „Upravo zahvlajujući partnerstvu s vodećim turističkim brendovima poput TUI Travela donosimo poslovnu novinu poput nove vrste diferencijalnih proizvoda u turizmu kao što je koncept Couples Hotela“, kazao je.

Direktor TUI Travel Hotels & Resorts Neil Evans izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem sporazuma. Također je naglasio potencijal Hrvatske kao važne turističke destinacije te kako će njegova agencija hrvatskom turizmu donijeti novi segment gostiju, koji do sada nije bio prisutan na hrvatskom tržištu te planira znatno povećati broj gostiju sa sadašnjih 150 tisuća.

Popularni Članci