TRADICIONALNI PRIJEM Pročelnica Marević: ”Drago mi je što svi čuvamo svoju tradiciju, kulturu i svoju vjeru, jer ono što baštinimo naša je najveća vrijednost"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DNŽ
Povodom Ramazanskog bajrama u prostorijama Medžlisa Islamske zajednice Dubrovnik u četvrtak je održan tradicionalni prijem, kojemu je nazočila pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević.

Dubrovački imam Salkan efendija Herić pozdravio je nazočne i zahvalio svima na dolasku, a pročelnica Marević kazala je kako je raduje svake godine biti ovdje jer to je najljepši dokaz zajedništva i dobre suradnje.

”Drago mi je što svi čuvamo svoju tradiciju, kulturu i svoju vjeru, jer ono što baštinimo naša je najveća vrijednost. Suradnja među religijskim zajedincama u Gradu, odnosno županiji je jako dobra, što se svake godine pokazuje upravo na ovakvim okupljanjima. No zadovoljstvo mi je istaknuti i kako je i naša suradnja s vama izuzetna i jamči da ćemo tako nastaviti i u budućnosti. Želim vam obilje osobnog zadovoljstva, mira i međusobnog razumijevanja i želim vam od srca sretan Bajram“, kazala je pročelnica Marević.

Popularni Članci