Udruga lađara županu poklonila set medalja s Maratona lađa

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Čelnici Udruge lađara Neretve predvođeni predsjednikom Markom Marušićem posjetili su župana Nikolu Dobroslavića i razgovarali o djelovanju udruge u 2012. godini, ali i iznijeli planove za 2013. godinu.

Čelnici Udruge lađara Neretve predvođeni predsjednikom Markom Marušićem u razgovoru sa županom Nikolom Dobroslavićem analizirali su djelovanje udruge u 2012. godini kao i uspješno održan Maraton lađa i druge manifestacije u kojima su sudjelovali. Istaknuli su da i dalje očekuju podršku Županije. Osim tradicionalne utrke lađa u 2013. godini planiraju sudjelovati i na manifestaciji u Beču, na regati tradicijskih plovila u talijanskom Tarantu, a namjeravaju nastupiti i na Danima turizma u Zagrebu. Župana su pozvali da im bude gost na Danima turima.

Župan je zahvalio članovima Udruge na doprinosu koji daju za očuvanje tradicije u dolini Neretve te je dodao kako će Županija nastaviti podupirati njihov rad kao i do sada. Čelnici Udruge lađara Neretve prigodno su županu poklonili set medalja s Maratona lađa.

Popularni Članci