MATUŠIĆ OBJASNILA ZAPOŠLJAVANJE PETRLIĆ SALTARIĆ Marketing nam je bio loš, ona ga je pomakla s mrtve točke

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Direktorica Vrtlara Ana Matušić objasnila je zašto je njena stranačka kolegica Silvia Petrlić Saltarić dobila posao djelatice u marketingu i odnosima s javnošću tvrtke bez javnog natječaja.

'Još od vremena kad sam imenovana direktoricom Vrtlara, stalno sam govorila kako je naš marketing loš i kako ima imidž tvrtke koja radi vijence za pogrebe. Silvia Petrlić Saltarić se pokazala kao osoba koja je može promijeniti određene stvari i koja može obavljati poslove vezane uz marketing i odnose s javnošću. Na taj smo način dobili osobu na mjesto na koje bismo inače morali zaposliti dvije,' pojasnila je Matušić.

Kako kaže, Petrlić Saltarić je uistinu pomakla stvari s mrtve točke. 'To nisu veliki pomaci, ali su ipak pomaci. Kada ste na nuli, svaki, pa i najmanji pomak je jako važan,' tvrdi Matušić.

Vrtlar što prije svojim marketingom želi izgraditi imidž tvrtke koja bi, osim pogrebnih vijenaca, radila i na vjenčanjima, maturalnim zabavama i sličnim događanjima. 'zašto netko, povodom Valentinova, ne bi kupio buket cvijeća u Vrtlara? Zašto ljudi koji imaju novca, a nemaju vremena, a kojih ima u Dubrovniku, za održavanje svojih vrtova ne bi unajmili Vrtlara?', kaže Matušić koja tvrdi kako nijedan navedeni projekt neće biti ostvariv bez dobrog marketinga. 'Zato je važno odraditi to što prije, natječaji predugo traju,' izjavila je te dodala kako je zapošljavanje provedeno u potpunosti u skladu sa sistematizacijom, kako Petrlić Saltarić ima potrebno radno iskustvo te kako se ne radi o nikakvoj skandaloznoj odluci tvrtke.

Podsjetimo, nekadašnji direktor tvrtke Vrtlar Toni Miloslavić tadašnjoj je glasnogovornici Anđeli Kulaš dao otkaz jer je otvorila stranicu Vrtlara na Facebooku, bez obzira što je u tvrtci volontirala i što je njenu odluku odobrio Nadzorni odbor. Stoga ne čudi činjenica kako je marketing Vrtlara bio jako loš, vjerojatno zbog prethodnih loših odluka po tom pitanju, i kako hitno treba određene promjene.
 

Popularni Članci