Na Cipru navijači napali košarkaše, ozlijeđen i Dubrovčanin Marijo Hajdić

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: screenshot
Hrvatski košarkaš, 24-godišnji Dubrovčanin Marijo Hajdić neće po dobrome pamtiti jučerašnju utakmicu ciparskog košarkaškog prvenstva između njegovog kluba Keravnos i suparničkog tima Apollon. Naime, pred sam kraj utakmice na tribinama je došlo do nereda nakon čega su navijači Apollona uletili na teren i napali igrače Keravnosa.

Najdeblji kraj na koncu je izvukao 206 centimetara visoki Dubrovčanin Marijo Hajdić koji je pogođen u glavu te je završio u bolnici. Na sreću, ozljede su bile lakše prirode pa je pušten na kućnu njegu, za portal Crosarka.com je izjavio:

-'Tip je krenuo s velikom šipkom prema nama, a s druge strane tribine počeli su se spuštati drugi, žešći navijači. Kad smo to vidjeli, svi smo počeli bježati prema svlačionici, a oni su krenuli za nama. Dok smo bježali, netko me pogodio u glavu i odmah nakon toga, metar od mene navijač me zalio nečim po licu, od čeka mi je lice pocrvenilo i počelo peći. Uz pomoć igrača Apollona za koje igra i Pavle Marčinković pobjegli smo u svlačionicu gdje smo bili dva sata, a dvadeset minuta smo držali vrata svlačionice dok nije došla policija. Ja sam dobro, ali jedan suigrač dobio je šakom u glavu od navijača te mu je zatvoreno oko. Najluđe je bilo što je jedan navijač imao nož i krenuo na nas, a da stvar bude gora u utorak opet igramo protiv njih u istoj dvorani.'

Krajem prošle godine, 206 cm visoki dubrovački centar Marijo Hajdić potpisao je svoj drugi inozemni ugovor u karijeri. Do kraja sezone igrat će za ciparskog prvoligaša Keravnosa.

Hajdić je prošlu sezonu podijelio između matičnog Dubrovnika i rumunjskog prvoligaša Miercurea Ciuc. 

Popularni Članci