VELIKO PRIZNANJE Špilja bar More najatraktivniji podzemni bar na svijetu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Špilja bar More najljepši je podzemni bar na svijetu, prema izboru portala Thrillist Media Group kojeg dnevno posjeti preko šest milijuna čitatelja.

Taj visoko rangirani portal nedavno je na svojim stranicama objavio imena šest najatraktivnijih barova na svijetu među kojima Špilja bar More zauzima prvo mjesto. 

U tom posebnom prostoru ugodne temperature koja ljeti ne prelazi 24 Celzijeva stupnja stvoren je atraktivan i jedinstven ambijent. Priroda je ovdje iskazala svoju snagu i strpljenje u stvaranju naslaga sazdanih od bezbroj vodenih kapljica gdje su neke od siga stare čak približno 8000 godina. Bilo je potrebno jako puno volje, truda i sredstava da se uz prirodnu ljepotu same špilje stvori prostor na tri nivoa tako poseban koji danas pruža Špilja bar sa svojom taracom smještenom uz samu obalu mora. Ovaj jedinstven prostor privlači pažnju tako kroz njega u sezoni dnevno prođe između 700 i 1200 ljudi.

Špilja bar mnogima je zanimljivo mjesto za posebna događanja. Tu se do sada odvilo sedamnaest vjenčanja mladenaca iz Engleske, Irske i Rusije kao i mladenaca iz naše zemlje i Grada. Događale su se tu i zaruke, razne prezentacije i slična posebna događanja.
 

Popularni Članci