test

Inicijativa 'TUP-urbana četvrt' podržala Frankovićeve najave: "Zadovoljni smo smjerom kojim je Grad krenuo"

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Članovi inicijative TUP urbana četvrt podržali su najave gradonačelnika Mata Frankovića o kupnji TUP-a, o čemu su izvijestili javnost.

„Nastavno na izjavu gradonačelnika o kupovini TUP-a, možemo kao inicijativa 'TUP urbana četvrt' izraziti svoje zadovoljstvo smjerom kojim je Grad krenuo. Svjesni smo da je kupovina TUP-a proces koji traje te podržavamo gradonačelnika u namjeri da se TUP ostavi građanima i njihovim  potrebama, ali također vjerujemo da će se ova kupovina Gradu isplatiti višestruko, ne samo financijski kroz najmove nego i kroz rješavanje gradskih prostornih problema te kroz generiranje novih radnih mjesta koje ovakve transformacije prate.

Mi, članovi inicijative, poduzetnici i udruge, umjetnici i obrtnici, nastavljamo dalje razvijati i stvarati urbane sadržaje za naše sugrađane, ali i za sve posjetitelje grada. Nadamo se da ćemo u suradnji s Gradom očuvanjem TUP-a odati priznanje svemu onome što je TUP predstavljao za razvoj i obranu grada kroz povijest, ali i zajednički s Gradom graditi TUP budućnosti, TUP urbanu četvrt, mjesto suradnje javnog i privatnog za dobrobit građana i lokalne zajednice,“ objavili su u svom priopćenju.

Popularni Članci